Coaching

Ik ben een praktisch ingestelde coach die snel tot de kern komt. Zo kunnen we samen heel gericht werken aan jouw vraag. Wat is nu eigenlijk coaching? Er zijn verschillende beroepsverenigingen in Nederland voor coaches die een definitie hanteren. Ik heb deze definities teruggebracht tot een, in mijn ogen, zo praktisch mogelijke definitie. Coaching is feitelijk niets anders dan:

“Iemand helpen bij het zoeken van oplossingen voor dingen die moeilijk of spannend kunnen zijn. Deze oplossingen vinden we samen door de vragen die de coach jou stelt”

Het mooie van coaching is dat de oplossingen vaak al in jezelf aanwezig zijn. Je moet ze alleen wel vinden. Dan kan coaching heel effectief zijn. Het kan helpen om bewuster te worden, je zelfvertrouwen te vergroten en daarmee te groeien en ontwikkelen!

Zo maar wat voorbeelden van vraagstukken die er kunnen spelen: Je moet binnenkort presenteren voor een grote groep mensen maar je ziet er erg tegenop, je zit vast in je huidige baan en wilt dit doorbreken, je relatie loopt niet lekker en je weet even niet wat nu te doen, als ondernemer sta je voor een belangrijke beslissing maar je komt er niet uit.

Sinds kort werk ik met Heyjij! Met deze unieke en simpele online scan van 10 minuten krijg je inzichtelijk hoe je van nature gebakken bent. Dan kom je echt tot de kern van wie je bent, waar je energie van krijgt en kun je gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien word je persoonlijk profiel uitgewerkt in 1 A4. Simpel en voor iedereen goed te begrijpen. Het gaat niet om wat jij weet of kunt. Het gaat om wie je bent, mensen zijn geen kleuren!. Kijk ook op www.heyjij.nl

Gratis intake! Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Schroom dan niet een vrijblijvende en gratis afspraak te maken.

Coaching - Kwalipro