Mijn verhaal

Al vanaf mijn geboorte maak ik makkelijk contact met mensen. Nieuwsgierig naar wat anderen beweegt. Die oprechte menselijke aandacht heeft er in mijn carrière voor gezorgd dat ik merkte mensen te kunnen raken, waardoor ze in hun persoonlijke ontwikkeling sneller groeien. De energie die dit geeft is voor mij natuurlijke doping. Waarde toevoegen is het mooiste wat er is!

Hoe ik dat doe? Ik ben in staat goed te luisteren. Daardoor kan ik de juiste vragen stellen en tot de kern komen. Ook deel ik mijn eigen ervaringen en onzekerheden. Daarmee stel ik mij kwetsbaar op, en juist die combi zorgt ervoor dat er snel vertrouwen ontstaat. Of ik dit nu doe in de rol van Manager, Teamleider, Trainer of Coach maakt daarbij niet uit. Resultaat: (persoonlijke) groei, energie, betere bedrijfsresultaten en ultieme klantbeleving.

Netwerken… Een hoop mensen krijgen kriebels bij het horen van dit woord. Toch is er niets krachtigers dan je netwerk en het benutten daarvan. Maar pas op! Ga je alleen voor korte termijn succes dan kun je teleurgesteld worden. Netwerken is namelijk investeren. Dat betaalt zich uiteindelijk uit in klinkende resultaten. Netwerken is niet voor iedereen makkelijk en vanzelfsprekend. Een goede 1e indruk kun je maar 1 keer achterlaten. Hoe doe je dat? Ik help je graag alles uit je netwerk te halen. Geen trucjes maar gewoon door zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Want ik geloof dat “echt” de sleutel is naar succes.

Kennismaken? Ik kom graag een kop koffie drinken!

 

Met een hartelijke ontwikkelingsgroet,
Johan van Tiel

Wat zeggen klanten over mij

Mijn verhaal - Kwalipro